català         castellano         english         Français    

CONDICIONS DE VENDA DE PRODUCTES/SERVEIS PER A NO PARACAIGUDISTES

Els vals regal de Tandem o de vols en avioneta caduquen 1 any després de la seva compra i, una vegada caducats, ja no es podran utilitzar.

Els vals regal de Tunel de Vent caduquen 1 any despres de la seva compra i, una vegada caducats, ja no es podran utilitzar.

Tots els vals regal seran reemborsables fins a 6 mesos després de la seva compra.

Les EXTENSIONS de validesa dels VALS caducats no donen dret al reemborsament dels VAL al qual se li aplica l'extensió.REQUISITS PER SALTAR EN TANDEM

 • Les persones que salten han de portar sempre un document d'identificació vàlid.
 • El passatger ha d’anar vestit còmode. Ha de portar SEMPRE pantalons llargs i còmodes i sabatilles esportives. Durant l’estiu, es pot anar amb mànega curta, però cal evitar les samarretes de tirants. La resta de l’any, cal portar un jersei extra en substitució de la jaqueta. Durant els mesos d’hivern és aconsellable que el jersei extra sigui un polar i portar uns guants ajustats. La resta de períodes, un jersei extra més o menys gruixut segons temporada.
 • Per saltar cal una condició física normal. S’haurà de signar una Declaració de condició física abans de saltar. Algunes malalties o problemes concrets requereixen un certificat mèdic que autoritzi el salt i d'altres no permeten realitzar el salt (davant qualsevol dubte sobre una malaltia o un problema concret cal que ho consulteu amb el vostre metge).  Persones amb discapacitat psíquica o que no tinguin mobilitat a les cames no poden realitzar el salt.
 • El passatger tandem no pot pesar més de 110 kg vestit. Però si pesa entre 90 i 110 kg vestit cal que ens ho comuniqui a l’hora de fer la reserva ja que, en aquest cas, s'hauria de reservar en les hores centrals del dia, que és quan és més probable que hi hagi una mica de vent al moment de fer el salt. Si no es comunica i el passatger no pot saltar perquè no hi ha les condicions adequades pel seu pes, perdrà el dipòsit.
 • Per a persones de 65 anys (o més) o majors de 60 (entre 90 i 110kg) es necessita un certificat mèdic que ho autoritzi expressament. Els majors de 74 anys no poden realitzar l'activitat.
 • Per a menors d’edat, es necessària l’autorització dels dos pares o de tots els tutors del menor. Caldrà que, una vegada aquí, signin el formulari d’inscripció i presentin identificació tant la dels tutors com la del menor. No hi ha una edat mínima per iniciar-se a la caiguda lliure en salt en Tàndem, però sí unes limitacions físiques:
  • Alçada mínima: 120 cm.
  • Pes mínim vestit: 35 Kg.
 • No està permès consumir alcohol ni altres drogues abans del salt.
 • No haver fet submarinisme en les darreres 24h.

 

EL DIA DEL SALT

L’hora reservada és l’hora d’arribada a les nostres instal.lacions i la durada de l'activitat és de fins a 3 hores.

És aconsellable que el mateix dia abans de sortir de casa ens truqueu per saber si les condicions meteorològiques són les adequades per saltar. Obrim a les 9.00h i el nostre telèfon es el (0034) 872 22 22 24.

 

PER RESERVES DE GRUPS DE SALT EN TANDEM

Si hi ha diversos tàndems reservats al mateix nom, s’agruparan segons activitat i organització interna, assegurant exclusivament que cada persona anirà acompanyada com a mínim, d’una altra persona del seu grup.

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ I DE REPROGRAMACIÓ DE RESERVES

El dipòsit NOMÉS és retornable o la reserva és reprogramable únicament en els següents casos:

 • Si es cancel.la/reprograma la reserva abans de la data límit:
  • Dates límits:
   • De 1 a 5 persones: 1 setmana abans de la data de la reserva.
   • A partir de 6 persones: 2 setmanes abans de la data de la reserva.
 • En cas que no es pugui realitzar l’activitat per motius tècnics o condicions atmosfèriques dolentes. (En cas de mal temps o per motius tècnics, Skydive Empuriabrava es reserva el dret de retardar o cancel·lar l'activitat sense previ avís)

En qualsevol altre cas, no s’admet cap canvi de data i es perd el dipòsit realitzat.

Aquest dipòsit també es perdrà si s'arriba més tard de l'hora reservada.

Si el salt ja s’ha pagat amb antelació, o sigui s’ha fet un val regal, s’aplicaran les mateixes condicions del dipòsit. En aquest cas, el val perderia el valor de 50€ del total ja pagat i per tornar-se a activar per un altre reserva s’hauria d’abonar els 50€ perduts.

 

CANVI DE TARIFES

Si un cop realitzada una reserva, canvien les tarifes cal tenir en compte els següents casos:

 • Si fa menys d'un any que s'ha pagat prèviament l'import complet de l'activitat, no caldrà pagar res més. Però si fa més d'un any del pagament caldrà pagar la diferènica de tarifes. En el cas que es tracti d'un val/regal, aquests tenen les seves condicions específiques.
 • Si, prèviament, només s'ha pagat una part de l'import de l'activitat, quan es completi el pagament, s'aplicarà preu que hi hagi vigent en aquell moment.